Kalusteiden asennus

16.04.2022

Kokoamme ja asennamme kaikki huonekalut pikkulipastoista kaappeihin ja tuoleista sänkyihin. Poraamme, proppaamme ja kiinnitämme hyllyt, taulut sekä peilit kaikkiin seiniin. Teemme myös taulu-TV kaiuttimien ja videotykkien asennukset seinään tai kattoon sekä niiden kaapeloinnit.

Asennamme kalusteet, peilikaapit ja ripustuskoukut myös kylpyhuoneisiin. Vesieristämme märkätiloissa kaikki poratut reiät mahdollisen kosteusvaurion välttämiseksi.

Meillä on mahdollisuus kuljettaa ostetut huonekalut liikkeestä kotiin. Kuljetamme myös vanhat kalusteet pois kierrätettäväksi, tarvittaessa tilaamme jätelavan.

Käytä kuvaosioita jakaaksesi sisältöä visuaalisesti

Otsikoiden lisäksi kuvaosiot ovat oiva keino, jolla jakaa sisältö oikeisiin paikkoihin. Blogitekstisi pääosiot voi erottaa toisistaan kuvilla, jotka liittyvät kirjoituksen aiheeseen.

Voit korostaa lainaamiasi lähteitä.

Tässä tekstisi alkaa. Voit klikata tästä ja alkaa kirjoittamaan. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et.